Alaosat

Näytetään: Suosituin ensin

Lisätietoa ( avaa + / sulje - )

Alaosat

Bikini alaosat tarjoavat shoppailijalle vähintään yhtä paljon vaihtoehtoja kuin yläosatkin. Tarjolla on niin bikinihousuja, bokserimallisia alaosia, hipstereitä, ja tietenkin normaaleita bikineitä unohtamatta narubikineitä. Väreissä ja malleissa on mistä valita; trendien mukaisesti tarjolla on rutkasti pastellivärisiä retromalleja, sekä kauniilla yksityiskohdilla varustettuja bikineitä, kuin myös tietysti pelkistettyjä ja yksivärisiä malleja. Pääset valitsemaan juuri sinun tyyliisi sopivat bikini alaosat valitsemalla kategorian sivun ylälaidasta.

Kesä 2017 tuo myös mukanaan uusia trendejä bikinien maailmassa, käy lukemassa artikkeli tulevista trendeistä ja valitse itsellesi hienoimmat bikini alaosat tulevalle kesälle tai rantalomalle.

Toisin kuin suomalaisista kivijalkakaupoista, meiltä löydät ympäri vuoden tyylikkäät bikinien alaosat myös talven etelänmatkoille. Keväällä uudet mallistot valtaavat kaupat ja siksi bikinit kannattaakin ostaa juuri talvella, sillä alennukset ovat silloin suurimmillaan. Voit järjestää bikinien alaosat myös tarjousprosentin mukaan, mikä helpottaa huomattavasti parhaiden tarjousten löytämistä. Tarjouksessa olevissa tuotteissa kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että tuotetta ei välttämättä ole enään paljon varastossa ja siksi pitääkin olla nopea ostopäätöksensä kanssa.

Yläosat mukaan!

Yläosat voi kätevästi yhdistää alaosiin mielensä mukaan. Ja kuten aiemmin mainittu; valikoimat ovat valtavan laajat. Vastaavan parin löytäminen voi kuitenkin olla paikoin hankalaa ja siksi kannattaakin tarkastella kaupan sivuilta, mitä muut ovat katselleet kun ovat ostaneet kyseiset bikini alaosat. Jos kuitenkin haluat varmasti samaa paria olevat ylä- ja alaosat, katso kauppojen bikinisetit.