Narubikinit

Näytetään: Suosituin ensin

Huomaathan, että alakategoriassa "Narubikinit" ei välttämättä ole listattuna kaikkia saatavilla olevia tuotteita.
Laajemman valikoiman löydät selaamalla kaikkia kategorian kaikkia tuotteita.

Lisätietoa ( avaa + / sulje - )

Narubikinit

Narubikinit tunnistaa siitä, että ne solmitaan sivuista kiinni naruilla ja tietenkin siitä, että niissä ei ole yhtään ylimääräistä kangasta. Jos siis haluat erittäin näyttävät ja seksikkäät bikinit, narubikinit ovat sinun juttusi. Narubikini alaosien kanssa on helppo yhdistellä eri yläosia, kuten vaikka narubikini yläosia tai halterneckejä . Vain mielikuvitus on rajana, mutta yleisesti narubikinien kanssa käytetään vähintään yhtä seksikkäitä ja paljastavia bikineitä kuin narubikinit itse.

Valinnanvaraa narubikineissä on rutkasti ja tarjolla on tietenkin kaikki bikinimaailman merkittävimmät suuntaukset kuten hapsut ja värimaailmassa pastellit, kukkaiskuviot ja pilkut. Hintojen puolesta narubikini alaosista ei halutessaan tarvitse maksaa kovinkaan paljoa, mutta tarjolla on myös hintavia luksusmalleja, mitkä päällä varmasti erotut rannalla muista. Kannattaa myös järjestää narubikinit hinnan mukaan niin näet mitkä mallit ovat alennuksessa, sillä alennukset saattavat olla yli 80%.

Narubikinit vait tangat ?

Narubikinien alaosat muistuttavat paljonkin tangoja, ja siksi kannattaakin katsastaa molempien mallien valikoimat, jotta löytäisit juuri sinun tyyliisi sopivat bikinit. Narubikinien kanssa rannalle sopii myös ottaa mukaan rantamekko, mikä suojaa tilanteen tullen auringolta ja se päällä voit lähteä käymään esimerkiksi kaupungilla.