V Kaula-aukko

Näytetään: Suosituin ensin

Huomaathan, että alakategoriassa "V Kaula-aukko" ei välttämättä ole listattuna kaikkia saatavilla olevia tuotteita.
Laajemman valikoiman löydät selaamalla kaikkia kategorian kaikkia tuotteita.

Lisätietoa ( avaa + / sulje - )

V Kaula-aukko

Kun haluat seksikkään uimapuvun on v-kaula-aukko sinun juttusi. Näistä uimapuvuista ei todellakaan näyttävyyttä puutu ja ne ”antavat paljon”. Tarjolla on toki hieman peittävämpiäkin malleja, mutta yhteistä näillä uimapuvuille ja on v-tyylinen kaula-aukko. Tyyleissä on tuttuun tapaan tarjolla pastellia ja kukkaiskuvioita, sekä tyylikkäillä yksityiskohdilla varustettuja uimapukuja. V-kaula-aukon uimapuvuista ennustetaankin pienoista trendiä ensi kesälle. Tulevista muotisuuntauksista voit lukea artikkelista bikinitrendit 2017

Kuten sanottua nämä v-kaula-aukko uimapuvut ovat se seksikkäin vaihtoehto uimarannoille, kun haluat uimapuvun normaaleiden bikinien sijaan.

V-kaula-aukko uimapuvut tyylistä tinkimättä

V-kaula-aukolla varustetut uimapuvut ovat tulossa kesällä muotiin ja nyt on oikea aika ostaa kuumimmat mallit odottamaan lämpimiä kelejä, tai vaikka etelänmatkalle. Uimapuvun kanssa kannattaa harkita esimerkiksi tyylikästä kietaisumekkoa viimeistelemään täydellinen rantatyyli. Kietaisumekon kanssa voit huolettomasti lähteä käymään vaikka rantabaarissa tai oleilla viilenevässä illassa uima-altaan reunalla.