Bikinitrendit 2017 – kaikki mitä odottaa tulevalta kesältä!

Uusi vuosi tuo mukanaan uusimmat bikinitrendit. Tulevalta vuodelta on syytä odottaa paljon ja keskustelu bikinien ympärillä on käynyt kuumana jo kuukausien ajan. Viime syksynä catwalkeilla saattoi nähdä viitteitä siitä, mitä tuleva kesä 2017 voi tuoda tullessaan bikinien maailmassa. Tulevissa bikinitrendeissä on paljon naruja, tupsuja ja röyhelöitä. Myös klassiset onepiecet ovat tulossa takaisin ja niistä ei seksikkyyttä puutu!  Seuraavassa kerromme, mitkä ovat bikinitrendit 2017:

Morsius-bikinit

Kenties suurimpana tulevan kesän trendinä pidetään morsius-bikineitä, joiden teemana on morsiuspukujen tapaan pitsi ja valkoinen väri yhdistettynä huntuihin ja muihin asusteisiin. Morsius-bikinit sopivat nimensä mukaan erittäin hyvin trooppisen ilmaston häämatkoille ja miksei myös piristämään kesäiltoja makuuhuoneen puolelle.
Morsius-bikineistä huokuu myös seksikkyys ja ne ovatkin erittäin paljastavia. Kuumimmat mallit tulevat Beach Riotilta, For Love & Lemonsilta ja Baes and Bikinisiltä.

One-Shoulder bikinit

Nimensä mukaisesti One-Shoulder bikinit ovat bikineitä, joiden yläosa menee vain yhden olan yli. Malleissa on niin onepiece-bikineitä, kuin ylä, ja alaosilla varustettuja malleja. Trendit uumoilevat one-shoulder bikineiden olevan hyvinkin hillittyjä verrattuna moniin muihin tuleviin trendimalleihin nähden.

Ihonväriset bikinit

Eri lähteistä riippuen, ihonväriset bikinit on nostettu yhdeksi ennakkosuosikiksi tulevan kesän rantamuodissa. Ihonvärisissä bikineissä palataan menneeseen, kun uimapuvut olivat pitkälti juuri ihonvärisiä. Uusimmissa malleissa nähdään kuitenkin rutkasti paljasta pintaa ja tarjolla tulee olemaan seksikkäitä onepiecejä ja normaaleita bikinimalleja tyylikkäillä yksityiskohdilla.

Catwalkilla ollaan nähty muun muassa bikineitä Beach Riotilta, Casa Indahilta sekä Hot-As-Helliltä.

Rebecca Stella Deep Front Swimsuit

Stringi-bikinit

Stringi-bikinit ovat taas tulossa ja niistä ei todellakaan seksikkyyttä puutu. Vaikka stringi-bikinit ovat olleet muodissa jo pitkään, ei laantumisen merkkejä näy ja uskoa sopii, että myös ensi kesänä tullaan näkemään seksiä tihkuvia string-bikineitä kaikissa väreissä ja muodoissa trendikkäillä röyhelöillä ja eläinkuvioilla varustettuna.

Uimapuvut sivunauhoilla

Kuuminta uutta ovat uimapuvut sivunauhoilla! Ne ovat kuin uimapukuja, mutta ne ovat seksikkäitä ja muodot pääsevät oikeuksiinsa nauhojen mukautuessa kantajansa ulkomuotoihin. Sivunauhoilla varustetut uimapuvut näyttävät juuri sopivasti, mutta eivät liikaa!

Catwalkilla näkyi tyylinäytteitä esimerkiksi Blue Lifeltä, Kaohsilta ja Issa de’ Marilta.

NA-KD Swimwear Caged Sides Swinsuit

Paitabikinit

Kyllä, paitabikinit ovat täällä. Paitabikineissä alaosa on kuin missä tahansa bikineissä, mutta yläosa muistuttaa enemmän tai vähemmän tavallista paitaa, mallista tietenkin riippuen. Paitabikinit tuovat mukanaan uudenlaista ilmettä rantalomalle ja lisäksi ne ovat kätevä tapa suojata itseään ja hartioitaan paahtavalta etelän auringolta, tyylistä tinkimättä.

Myös paitabikinineissä huomaa 2017 bikinitrendit; tarjolla on nauhoja, röyhelöitä sekä seksikkyyttä. Vain paljasta pintaa on muita malleja vähemmän. Paitabikineitä saatat löytää muun muassa Mink Swimin ja Hammockin tulevista mallistoista.

Tupsut tulevat taas!

Tupsut ovat jälleen yksi tulevan kesän bikinitrendeistä. Tupsut sopivat erityisen hyvin uima-allas,- ja rantabileisiin ja ne tuovat mukanaan hieman jopa itämaista tunnelmaa. Parasta tupsubikineissä on se, että ne eivät varmasti jää keneltäkään huomaamatta! Tyyleissä on myös mistä valita ja niitä voi yhdistää muihin 2017 kesän bikinitrendeihin, kuten morsius-bikineihin ja miksei myös esimerkiksi paitabikineihin tuomaan lisää sitä jotain.  

Uimapuvut V-tyylillä

Syvät V-kaula-aukot ovat tuttuja jo monista tämän hetken kuumimmista suuntauksista, mutta nyt ne ovat tulossa myös uimapukuihin. Nämä erittäin paljastavat uimapuvut eivät varmasti jää keneltäkään huomaamatta ja ne herättävätkin kysymyksen siitä, miksi yleensä ottaen pitäisi edes ostaa tavalliset bikinit kun tällaisiakin on tarjolla!
Myös näistä uimapuvuista näkee heti mistä vuoden 2017 uimapukutrendeissä on kyse, sillä tarjolla on paljon nauhoja ja paljasta pintaa. Myös värit ovat trendikkäitä ja uimapukuihin kuuluu tyylikkäitä yksityiskohtia.

Motel Rocks Jagger Swimsuit

Doping-Stringit

Näissä bikineissä on naruja ja paljon. Yhteistä malleissa on se, että yhden narun sijaan alaosasta lähteekin tällä kertaa useampi naru ja mitä enemmän, sitä parempi! Tulevissa malleissa on pitkälti keskitytty yksiväriseen maailmaan, missä bikineissä on kuitenkin paljon kauniita yksityiskohtia unohtamatta paljasta pintaa.

Hot Anatomy Snake Strapped Bikini Set – Panty

Keltaisen paluu bikineihin

Jos ihonväriset bikinit eivät ole juttusi, ei hätää, myös keltainen on tekemässä paluuta ja uumoillaankin, että kellertävät, 70-luku tyyliset, bikinit ovat lähes yhtä suuri juttu kesän 2017 bikinitrendeissä kuin ihonväriset. Bikineissä huokuu selvästi Charlien Enkelit tyylinen suunnittelu ja etenkin värimaailma.

Malleja on myös monia ja, kuten monen muunkin tyyliset bikinit, myös nämä kellertävät ovat saatavilla muodikkailla naruilla ja tupsuilla varustettuna.

Two-Piece Swimsuit Kostium K?pielowy Model keltainen

Eläinkuviot

Eläinkuviot ovat jälleen täällä. Kesän mallit keskittyvät pitkälti kissaeläimien värimaailmaan ja tietenkin siihen suosituimpaan eli leopardiin. Ensi kesänä ei siis ole häpeä valjastaa itseään leopardin väreihin ja suunnata rannalle näyttämään leijonille, millainen kissa sinä olet!

Alusvaate vai bikinit?

Käytä jos uskallat! Kuten nimestäkin jo tajuaa, näissä bikineissä seksikkään alusvaatteen ja bikinin raja on hämärtynyt ja tuloksena on pitsillä ja kuultavalla kankaalla varustettuja bikinimalleja. Sensuellit ja rohkeat bikinit ovatkin ehkä enemmän omiaan kahdenkeskisille romanttisille illoille etelän lämmössä, auringon laskun aikaan oman bungalowin terassilla.

NA-KD Swimwear Crochet Bikini Set

Rantamekot yksityiskohdilla

Rantamekot ovat aina hyvä vaihtoehto rennon tyylikkääseen oleiluun ja hämärtyviin iltoihin etelässä (ja miksei myös suomessakin). 2017 kesän muodissa on nähtävillä myös rantamekkojen suunnalla uutta ja tarjolla onkin täysin uudenlaisia näkemyksiä siitä, miltä tulevaisuudessa tullaan näyttämään.

Rantamekkoja on yhdistelty tyylikkäästi bikineihin sopiviksi ja tarjolla on myös ehkä hieman yllättäen esimerkiksi verkkokankaasta tehtyjä, takkityyppisiä, ratkaisuita.

Bikinitrendit 2017: mitä on tulossa!

Bikinimuodissa näkyy selvästi narujen uusi, innovatiivinen käyttö. Lähes kaikissa eri tyyleissä ja väreissä on malleja, joissa narut ovat enemmän tai vähemmän esillä; on uimapukuja joissa on tyylikkäät narut kylkiosissa, keltaista narubikiniä, stringejä useilla naruilla ja miksei myös eläinkuvioilla varustettuja bikineitä, joissa narut ovat vahvasti esillä.

Ei sovi myöskään unohtaa kenties sitä kuuminta yksittäistä trendiä: Morsius-bikineitä. Niissä toistuvat pitsikuviot ja valkoinen väri yhdistettynä kauniisiin yksityiskohtiin ja asusteisiin. Siitä onkin povattu kenties sitä suurinta trendiä vuodelle 2017.

Toinen erittäin kovassa hypetyksessä oleva trendi on ihonväriset bikinit, mikä onkin ehkä hieman yllättävää viime vuosien värikirjon perusteella. Ihonväriset bikinit ovat useimmiten yksivärisiä ja paikoin hyvinkin pelkistettyjä. Se, että nousevatko ihonväriset bikinit odotusten tasolle, jää nähtäväksi.

Lisäksi tänä vuonna uimapuvut ja bikinit ovat erittäin rohkeita ja rannoilla tullaankin näkemään varmasti erittäin monipuolisesti sävähdyttäviä kokonaisuuksia. Aika näyttää mitkä tyylit nousevat ylitse muiden! Onneksi kesä on jo lähellä ja pian näemme olivatko ennusteet kohdillaan esimerkiksi morsius-bikineiden kohdalla.

Mistä löydän kuuminta muotia olevat bikinit

Uudet bikinimallit ovat kohta täällä ja helpoin tapa on tietenkin ostaa bikinit netistä! Sivuiltamme löydät aina tuoreimmat verkkokauppojen tarjoamat bikinimallit niin suomesta, kuin ulkomailtakin. Valikoima päivittyy jatkuvasti ja uusia malleja tulee kauppoihin kiihtyvällä tahdilla kesän lähestyessä.

Lisäksi pyrimme nostamaan esille aina kaikkein trendikkäimmät suuntaukset maailmalta ja täältä kotimaasta.

Juttuun liittyviä tuotteita: