Seafolly kaikki tuotteet

Näytetään: Suosituin ensin

Lisätietoa ( avaa + / sulje - )

Seafolly

Seafolly on vuonna 1975 perustettu australian suurin uimapuku- ja rantavaatevalmistaja. Se on tullut tunnetuksi etenkin innovatiivisista ja trendikkäistä bikineistään, mutta myös rantamekot ja asusteet voidaan laskea Seafollyn ehdottomiksi vahvuuksiksi. Tänä päivänä Seafolly onkin yksi maailman tunnetuimmista uimapukuvalmistajista ja sen tuotteita voi myydään ympäri maailmaa.

Valikoima

Tuotteissa käytetään usein rohkeita retrovärejä ja kuvioita, mutta mallistosta löytyy myös hillittyjä ja tyylikkäitä yksivärisiä bikinejä hienoilla yksityiskohdilla varustettuna. Tulevan kesän kuumimpia bikinitrendejä listaavat blogit mainitsevat Seafolly -malliston lähes poikkeuksetta joka vuosi. Ei siis ihme, että se on vuodesta toiseen yksi kesän halutuimmista valmistajista kun mietitään mitä rannalle laitetaan päälle. Myös monet supermallit, mukaan lukien Jessica Hart, Samantha Harris ja Miranda Kerr, ovat olleet Seafollyn mannekiineina.

Laaja tuotevalikoima kattaa niin uimapukuja kuin bikineitäkin erilaisilla tyyleillä ja monissa eri väreissä. Valitsitpa sitten minkä tahansa tuotteista, et voi tyylillisesti epäonnistua! Tässä siis varma valinta etelänmatkoille ja Suomenkin rannoille. Mallisto kattaa lähes kaiken mitä voit kuvitella tarvitsevasi viettäessäsi aikaa auringon alla.