Rantamekot

Rantamekko on täydellinen lisä huolettomaan illanviettoon hämärtyvän illan saapuessa. Rantamekot ovat tyylikkäitä ja ne on helppo pukea esimerkiksi bikinien tai uimapuvun päälle. Rantamekoista löytyy erilaisia malleja, kuten rantahameita, kietaisumekkoja, tunikoita ja kesämekkoja. Tyyleissä ei myöskään tarvitse tinkiä, sillä kauppojen valikoimista löytyy kattavasti sekä hillittyjä, että rohkeitakin malleja.

Rantamekkoja löytyy myös halutuimpien bikinivalmistajien valikoimista, joten laadusta ei tarvitse tinkiä. Tarjolla on esimerkiksi Gottexin korkealaatuisia mekkoja, Phaxia ja Missya rantamekkoja.

Voit järjestää rantamekot tyylin mukaan ja valita juuri sinulle sopivan mekon, tai jos haluat päästä halvalla, järjestä mekot hinnan mukaan ja löydä parhaat tarjoukset.

Paljonko rantamekko maksaa?

Rantamekko maksaa netissä halvimmillaan noin kaksikymmentä euroa, joten jos haluaa tyyliä rannalle pienellä budjetilla, sekin onnistuu helposti. Kalleimmista luksusmalleista saattaa päästä maksamaan kuitenkin satoja euroja.

Mikä sopii rantamekon kanssa käytettäväksi?

Rantamekko on siitä hyvä vaate, että sen kanssa voi käyttää lähes mitä tahansa vaatteita. Voit valita uimapukusi tai bikinisi rantamekon mukaan ja yhdistellä tyylejä saumattomasti. Vain mielikuvitus on siis rajana kun haluat rantalomalle täydellisen tyylin.