Kesämekot

Näytetään: Suosituin ensin

Huomaathan, että alakategoriassa "Kesämekot" ei välttämättä ole listattuna kaikkia saatavilla olevia tuotteita.
Laajemman valikoiman löydät selaamalla kaikkia kategorian kaikkia tuotteita.

Lisätietoa ( avaa + / sulje - )

Kesämekot

Kesämekot eroavat rantamekoista siinä, että ne ovat hieman virallisemman näköisiä ja sopivat siksi myös paremmin esimerkiksi kaupungilla käytettäväksi. Tyyleissä on sensuellia ja rohkeaa, mutta myös klassisia malleja virallisempiin tilaisuuksiin, tyylistä tietenkään tinkimättä. Myös kesämekoissa voi huomata vallitsevia trendejä ja osasta löytyykin hapsuja ja hillitysti pitsiä.

Värimaailmassa on myös mistä valita, tarjolla on pastellia, kukkauskuvioita ja tietenkin paljon yksivärisiä ja mustia kesämekkoja. Löydät siis varmasti juuri sinun tyyliisi sopivan kesämekon laajasta valikoimasta.

Mitä kesämekot maksavat ? Kesämekkoja löytyy erittäin laajalla hintahaarukalla ja niistä voikin valita juuri omaan budjettiin sopivan mekon. Halvimmat mekot saa itselleen alle kahdelläkymmenellä eurolla ja jos haluaa panostaa laatuun ja näyttävyyteen, löytyy mallistosta siihenkin rutkasti eri vaihtoehtoja tunnetuilta merkeiltä, kuten Gottexilta ja Miss Matisselta.

Kesämekot rannalle?

Kesämekko sopii kenties parhaiten kaupungilla käyskentelyyn, ja siksi kannattaa samalla tarkistaa myös muut rantamekot. Näin varmistat, että saat juuri oikean mekon oikeaan tilanteeseen. Ei myöskään ole huono idea ostaa uimapukua kesämekon alla käytettäväksi, jos et tiedä, onko tarkoitus pulahtaa mereen päivän aikana!