Push-Up

Näytetään: Suosituin ensin

Huomaathan, että alakategoriassa "Push-Up" ei välttämättä ole listattuna kaikkia saatavilla olevia tuotteita.
Laajemman valikoiman löydät selaamalla kaikkia kategorian kaikkia tuotteita.

Lisätietoa ( avaa + / sulje - )

Push-Up

Push-Up bikineillä tuot esille parhaat puolesi. Näiden bikinien muotoilu takaa sen, että näytät entistä seksikkäämmältä rantalomalla. Kattavasta valikoimasta löydät push-up bikinit kauden muodikkaimmilla yksityiskohdilla. Tarjolla on naruja ja röyhelöitä, pastelliväriä ja kukkaiskuvioita, sekä tietysti aina tyylikkäitä pilkkuja ja raitoja. Lisäksi bikinisetti on kaikkein kätevin tapa ostaa bikinit, kun haluat että sekä ylä,- että alaosa ovat samaa paria.

Tyyleissä on paljon esimerkiksi halterneck bikineitä, narubikineitä sekä muutamia bandeau-mallejakin. Bandeaut ovat kuitenkin harvinaisempia sillä push-upit on suunniteltu tarjoamaan myös enemmän tukea rinnoille, mikä voi olla vaikeaa toteuttaa bandeau-mallissa. Hinnoissa on myös näissä bikiniseteissä suuria eroja ja siksi kannattaakin järjestää push-up bikinit hinnan mukaan ja löytää kesän parhaat tarjoukset juuri nyt!

Mihin Push-up bikinit sopivat ?

Push-up bikinisetit ovat oiva ratkaisu rantalomalle ja ne tukevat hyvin rintojasi sekä korostavat muotojasi oikeista paikoista. Bikinisetti on lisäksi helppo tapa saada varmasti samaa paria olevat bikinit, ilman että joudut etsimään vastaavaa paria valtavasta valikoimasta bikini alaosia.