Tyttöjen bikinit

Näytetään: Suosituin ensin

Lisätietoa ( avaa + / sulje - )

Tyttöjen bikinit

Tyttöjen bikinit sopii hyvin rannalla tai altaalla makoiluun ja leikkeihin. Kannattaa kuitenkin muistaa, että ne eivät tarjoa suojaa auringolta, joten kannattaa varata tarpeeksi tehokasta aurinkorasvaa mukaan ja tietenkin paremmin suojaavia vaatteita, ettei iho kärvenny pidemmillä rantareissuilla.

Tyttöjen bikineitä löytyy monissa pirteissä väreissä ja erilaisilla yksityskohdilla. On niin röyhelöitä kuin hapsujakin, sekä vähän hillitympiäkin versioita. Valitettavasti monilla kaupoilla ei ole tarjolla tyttöjen bikineitä, joten valikoima on melko rajallinen.

Mikäs sen mukavampaa kuin leikkiä rantaleluilla omassa tai hotellin uima-altaassa hienot bikinit yllä. Bikineissä on normaalisti hyvin säätövaraa, jotta ne istuisivat hyvin jokaiselle tytölle. Tämä on tärkeää esimerkiksi altaaseen pomppiessa, ettei liian löysät bikinit lähde päältä kesken kaiken.

Mihin tyttöjen bikinit sopivat

Bikinit on helppo ratkaisu esimerkiksi rantamekon alle laitettavaksi. Tällöin on helppo käydä pulahtamassa vedessä aina kun siltä tuntuu ja aurinko kuivaa bikinit paljon nopeammin kuin uimapuvun. Uimapuku voi muutenkin tuntua ikävemmältä mekon alla pidemmän päälle.

Ei siis muuta kuin bikinit päälle ja altaalle tai rannalle!