Beach Riot kaikki tuotteet

Näytetään: Suosituin ensin

Lisätietoa ( avaa + / sulje - )

Beach Riot

Beach Riot on yksi tämän hetken kuumimmista bikinibrändeistä. Se on ollut vuoden 2017 bikinimuotia ennakoivissa julkaisuissa jatkuvasti esillä monessa eri kategoriassa. Oli sitten kyse narubikineistä, hipster bikineistä tai supertrendikkäistä halterneckeistä, Beach Riot mainitaan aina. Mikset siis liittyisi joukkoon ja ostaisi itsellesi kesän kuuminta muotia olevat Beach Riotin bikinit kätevästi netistä.

Beach Riot on moderni brändi, jonka tuotteet tunnetaan erityisesti tinkimättömästä asenteesta ja elävistä väreistä. Niitä saa aina kauden kuumimmissa väreissä ja malleissa. Uimapuvut ovat naisten suunnittelemia naisille, mikä takaa sen että ne ovat aina juuri sellaisia kuin vaaditaan.

Nicole Hanriotin perustama yritys on saavuttanut nopeasti laajaa suosiota maailmalla ja sitä pidetään yhtenä suunnannäyttäjistä kun tulevan kauden bikinitrendejä ollaan arvuuttelemassa. Siksi Beach Riotia kannattaa aina pitää silmällä kun haluaa pysyä ajan tasalla siitä, mitä rannalle kannattaa seuraavana kesänä laittaa päälle.