Bikinimuoti 2018 – kaikki mitä odottaa tulevalta kesältä

Uusi vuosi, uudet trendit. Tämän vuoden kesä otti varaslähdön ja hyviä bikinikelejä onkin ollut jo monta viikkoa. Vielä ei kuitenkaan ole myöhäistä hankkia itselle kesälomaksi kesän tyylikkäintä rantamuotia. Tässä katsauksemme tulevan kesän hitteihin.

Tupsut

Viime kaudelta tutut tupsu-bikinit ovat mukana myös ensi kesän trendilistalla. Monikäyttöiset tupsubikinit soveltuvat tilanteeseen kuin tilanteeseen, ei siis ole ihme että ne ovat olleet jo monta vuotta trendikkäimpien bikinien listalla.

Montce Pom Pom One-Piece Swimsuit - Multi

Yhden olkaimen bikinit

Niin ikään viime vuonnakin suositut yhden olkaimen bikinit jatkavat tänäkin vuonna porskuttamistaan. Nämä epäsymmetriset bikinit erottuvat hyvin rannalla verrattuna klassisiin bikinimalleihin.

Selaa tuotteita täältä.

Vyölliset uima-asut

Vyö herättää huomiota bikineissä ja uimapuvuissa, oli se sitten paksu tai ohut, alaosassa oleva ohuempi vyö tai vain kontrastia tuomassa.

Vyöllisiä malleja on hyvin tarjolla niin alaosiin kuin uimapukuihinkin. Vyö tuo eloa uimapukuun ja varsinkin yksiväriset uimapuvut saavat uutta eloa erivärisen vyön avulla.

Voit myös koristaa vanhaa uimapukuasi vyöllä, mutta kannattaa muistaa että jotkin valmistusmateriaalit eivät viihdy vedessä ja saattavat päästää väriä uimapukuun.

Selaa vyöllisiä uima-asuja täältä

Exclusive Gold Buckle Belted Swimsuit DD-G - White

Hedelmäprintit

Pirteät hedelmäprintit ihastuttavat rannalla. Oli kyseessä sitten kirsikka tai vaikkapa banaani, ne herättävät varmasti huomiota leikkisyydellään. Myös hieman hillitymmät kukkakuosit ovat varteenotettava vaihtoehto.

Pineapple Sequin Swimsuit - Pink

Pakarat näkyviin

Tänä kesänä tullaan varmasti näkemään paljon pakaroita rannalla, sillä monet suuretkin valmistajat ovat tuoneet mallistoihinsa pakarat paljastavia malleja. Esimerkiksi brazilian-tyyliset alaosat ovatkin hyvä valinta.