Maailman kalleimmat bikinit ja hieman edullisemmat vaihtoehdot

Bikinit.fi sivuston kautta et valitettavasti pääse näitä maailman kalleimpia bikinejä ostamaan, mutta ei hätää esittelemme tässä artikkelissa myös kalleimmat bikinit, mitä meiltä löytyy.

Maailman kalleimmat bikinit on yllättävän pienet hintaansa nähden. Kuvassa Susan Rosen esittelee ”timanttinarujaan”.

Lähde: Cosmopolitan.com

Nämä bikinit eivät paljoa jätä arvailunvaraan. Hinta näille bikineille on uskomattomat 30 miljoonaa dollaria. Eipä varmaan moni miljardöörikään näitä hankkisi, vaikka se ei olisi rahasta kiinni.

Kalliiden bikinien hankinta on kaikkien oma asia ja tarjolla on upeita tuotteita, huomattavasti huokeampaankin hintaa. Listasimme alle Bikinit.fi kalleimmat tuotteet, joita saat näiden hinnalla ostettua vähintään 30 000 kappaletta.

Bikinisetit

Kaikki kalleimmat bikinisetit tulevat Gottexilta.

1. Dusk onyx laser cut high neck bikinit

Hinta: 436,75 €

Valmistaja: Gottex

Erittäin asialliset bikini sopivat, jotka sopivat erinomaisesti hieman hienommallekin leidille. Täydellinen bikinivalinta esimerkiksi jahdin kannella sijaitsevalle porealtaalle. Tutustu tuotteeseen tarkemmin tuotesivulla.

2. Platinum halter neck bikinit

Hinta: 268,74 €

Valmistaja: Gottex

Hauska veto laittaa suomukuviot uima-asuun. No, kun se on kerran tehty näin tyylikkäästi, on varmasti ollut myös perusteltua nostaa bikinisetin hinta kahden ja kolmensadan väliin. Tarkemman tuotekuvauksen löydät täältä.

3. Silver agate triangle push up bikinit

Hinta: 238,50 €

Valmistaja: Gottex

Jos retroa ja futuristista voi yhdistellä, niin siinä on onnistuttu tämän bikinisetin kohdalla. No joo, silti lähes 250 € hintalappu saattaa olla jollekin hieman liikaa. Tietysti jos haluat ostaa nämä lainarahalla, niin sitä saat edullisimmin täältä.

Bikini yläosat

1. Ibiza ruffled bikini top ivory

Hinta: 189,95 €

Valmistaja: For Love & Lemons

2. Plungetop stripe

Hinta: 184,90 €

Valmistaja: Stella Mccartney Lingerie

Kankaan palasista saadaan tyyriitä kun ne muotoillaan oikealla tavalla. Nämä yläosat ovat luokkansa parhaimmistoa ja molemman valmistajan bikinit ovat tunnettuja ympäri maailman.

Bikini-alaosat

1. Claudia bikini bottom

Hinta: 198,95 €
Valmistaja: Motel

2. Tie bottom

Hinta: 129,95 €
Valmistaja: Stella McCartney

Yksinkertainen on kaunista, ainakin Motelin valmistamissa bikini alaosissa. Tyylikkäät mustat alaosat sopivat lähes minkä tahansa yläosan kanssa yhteen. Supersuosittu Stella McCarney ei jätä myöskään kylmäksi pilviselläkään säällä.

Uimapuvut

1. Dusk onyx laser cut high neck swimsuit

Hinta: 436,74 €
Valmistaja: Gottex

2. Seduction high neck swimsuit

Hinta: 291,14€
Valmistaja: Gottex

Myös uimapuvuissa Gottex hallitsee kärkisijoja hinnoittelussa, mutta nämä viehkeät uimapuvut eivät varmasti jää keneltäkään huomaamatta.

Gottex Seduction High Neck Swimsuit

Rantamekot

1. Aguaclara summer terrace maxi dress

Hinta: 1058,34 €
Valmistaja: Aguaclara

2. Couture mali sun dress

Hinta: 335,94 €
Valmistaja: Pierre Mantoux

Siitä voidaan olla montaa mieltä, onko Aguaclaran valmistama mekko enään niinkään rantamekko vai mennäänkö enemmän iltapuvun puolelle. Tyylissä ei kuitenkaan ole säästelty tippaakaan. Seuraavaksi hintavin rantamekko onkin sitten jo huomattavasti halvempi, vaikkakin sekin on enemmän illanviettoon sopivampi, kuin varsinaisesti rannalle.

Pierre Mantoux Couture Mali Sun Dress