Bikinit.fi – bikinit netistä helposti yhdestä osoitteesta

Suomen kesä on lyhyt ja vaatekaupat uusivat mallistoaan nopeaan tahtiin pysyäkseen vuodenaikojen perässä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että bikinit ilmestyvät kauppoihin keväällä ja häviävät alkukesästä, kun syksyn mallistoa aletaan tuomaan kauppoihin.

Bikinit pitäisi kuitenkin saada esimerkiksi etelänmatkoille ympäri vuoden. Kivijalkakaupoista niitä ei löydy, mutta internetistä sitäkin enemmän. Kun tarjontaa on kymmenissä eri kaupoissa ja pitäisi löytää juuri se parhaimman näköinen ja samalla mahdollisimman edullinen bikinisetti, aikaa menee tuhottoman paljon, kunnes etsimiseen turhautuu ja päättää tilata edes jotain.

Tähän ongelmaan tuomme ratkaisun; bikinit.fi kerää parhailta verkkokaupoilta kaikki bikinien ylä- ja alaosat, rantamekot sekä uimapuvut, jotta sinun ei tarvitsisi käyttää aikaasi eri verkkokaupoissa pyörimiseen. Samalla näet myös halvimman hinnan samalle tuotteelle jos sitä löytyy useammasta kaupasta.

Minkä takia bikinit kannattaa tilata netistä?

Verkkokaupoissa on mahdollisuus pitää huomattavasti kattavampaa valikoimaa kuin tavallisissa kivijalkakaupoissa. Etenkin suomessa, kun varsinainen bikinikausi on lyhyt, valikoiman ei kannata olla kovinkaan laaja, sillä myynti laskee huomattavasti kelien taas viilentyessä. Toisekseen verkkokaupalla asiakaskunta voi olla missä päin maailmaa vain, jolloin esimerkiksi Rovaniemen bikini-markkinat eivät määrää kaupan valikoiman laajuutta.

Verkkokaupoissa voidaan pitää myös yllä halvempia hintoja; kaupat eivät tarvitse erillistä myymälää ja ne voivat ostaa kerralla isompia eriä tuotteita. Halvemmat hinnat tarkoittavat tietenkin myös suurempaa ostovoimaa, jolloin asiakkaalla on varaa kokeilla montaa eri mallia, eikä tarvitse laittaa kaikkia kortteja yhden bikinisetin varaan.

Heikkoutena verkkokaupassa tavalliseen kauppaan verrattuna on tietenkin se, että bikineitä ei pääse katsomaan ja kokeilemaan livenä. Avaamattomat paketit voi kuitenkin aina palauttaa maksutta, aivan kuten tavallisissakin kaupoissa. Käytännössä palautus toimii yleensä niin, että katsot palautusohjeet verkkokaupasta ja viet paketin takaisin siihen paikkaan, mistä kävit sen hakemassa.

Miten tilaan bikinit netistä ?

Tilaaminen bikinit.fi sivuston kautta onnistuu helposti; etsi haluamasi tuote ja klikkaa sitä. Sinut ohjataan suoraan tuotteen sivuille, mistä voit lisätä sen ostoskoriin. Sen jälkeen voit joko jatkaa shoppailua kaupassa, tai mennä suoraan kassalle ja tilata tuotteen. Maksun voi lähes aina suorittaa oman verkkopankin kautta, mikä on suomalaisille se luotettavin ja helpoin tapa. Joissain tapauksissa voi myös pyytää laskua tuotteen mukaan tai käyttää kolmannen osapuolen, kuten PayPalin, palveluita. Jos verkkokauppa sijaitsee ulkomailla, maksuvälineenä voi käyttää useimmiten esimerkiksi pankkikorttia tai luottokorttia, syöttämällä kortin tiedot pyydettäessä.

Toimituskulut

Toimituskulut vaihtelevat verkkokauppojen välillä ja niihin kannattaa kiinnittää huomiota ennen tilaamista. Kannattaa huomioida, että useissa verkkokaupoissa saa toimituksen ilmaiseksi mikäli tilauksen arvo ylittää ennalta määrätyn summan. Tämä kannattaa tarkistaa ennen tilausta, sillä pieni lisäys ostoksiin saattaa poistaa toimituskulut.

Esimerkiksi yli 20€ arvoisen tilauksen voi saada ilman toimituskuluja (5€), ja haluamasi tuote maksaa 15€. Tällöin kannattaa lisätä tilaukseen yksi 6€ arvoinen tuote ja säästät 4€ kun et joudu maksamaan toimituskuluja ostostesi yhteissumman ollessa 21€.

Mitä bikinit.fi tarjoaa?

Sen sijaan että selailet kymmeniä eri verkkokauppoja löytääksesi juuri ne oikeanlaiset bikinit, löydät ne nyt yhdestä paikasta. Tämän lisäksi voit verrata suoraan kauppojen hintoja keskenään, ilman että sinun täytyy vaihdella kauppojen välillä ja muistella, missä ne halvimmat nyt olivatkaan. Lisäksi voit kätevästi listata bikinit tuotemerkin perusteella ja näin näet lempibrändisi tuotteet kaikista eri verkkokaupoista.

Valikoimassa on satoja eri malleja kymmeniltä eri valmistajilta kaikista eri hintaluokista. Budjetti ei siis ole ongelma, kun olet tekemässä bikiniostoksia kanssamme. Tarjolla on tietenkin ylä- ja alaosat, mutta myös uimapuvut ja rantamekot, eli kaikki mitä rantalomalla tarvitset.

Paljonko bikinit maksavat ?

Bikineiden hintahaarukka on valtavan laaja. Hinnat alkavat niinkin alhaalta, kuin viidestä eurosta ja kalleimmasta päästä olevat bikinisetit maksavat reilusti yli sata euroa. Kuten kaikissa vaatekappaleissa, myös bikineissä hinnan perusteella voidaan tehdä päätelmiä tuotteen laadusta. Halvat bikinit ovat kuitenkin siitä hyviä, että niitä voi ostaa kerralla useammat, eikä pettymys ole välttämättä kovin suuri vaikka ne eivät olisikaan parhaimmat mahdolliset. Ja mikä onkaan lomamatkalla parempaa kuin laittaa joka päivä eri bikinit!

Laadukkaisiin bikineihin kannattaa kuitenkin panostaa varsinkin silloin, kun tiedät että valmistajan tuotteet sopivat sinulle ja ne ovat olleet mukavia käyttää.

Bikinisetit

Bikiniseteillä tarkoitetaan sekä ylä,- että alaosan sisältävää kokonaisuutta. Vaikka tuotekuvassa näkyvät samaa sarjaa olevat ylä- ja alaosa, kyseessä on lähes aina vain jompikumpi ja siksi kannattaa olla tarkkana kummasta on kyse. Setit ovat verrattain harvinaisia siihen nähden, että usein on olemassa samaa sarjaa oleva ylä- ja alaosa. Asiakkaita kannustetaankin itse rakentamaan mieluisa kokonaisuus ja selailemaan eri malleja.

Verkkokaupoissa kannattaa huomioida tuotteen sivuilla näkyvät “toiset ovat ostaneet” tai “myös näitä katsottiin” -osiot, sillä niistä löytyy helposti samaa sarjaa oleva ylä- tai alaosa.

Bikini yläosa

Yläosia on yleisesti tarjolla hieman vähemmän kuin alaosia. Markkinoilta löytyy tätä nykyä malleja kaikenkokoisille naisille, kuppikoosta riippumatta. Vaikka tarjolla onkin vähemmän yläosia, kuin alaosia, se ei tarkoita sitä etteikö tarjontaa olisi; tarjolla on satoja malleja, kaiken värisinä, eri ominaisuuksilla ja yksityiskohdilla. Yläosat ovat hinnoiltaan hieman alaosia kalliimpia, mutta erittäin halpoja, alle 3€ maksavia, tuotteita löytyy jonkin verran. Yleensä yläosasta saa keskimäärin maksaa 20-30€. Katso valikoimamme bikinien yläosista.

Bikini alaosa

Alaosia on markkinoilla eniten ja ne ovat myös hieman halvempia kuin yläosat. Alhaisempaa hintaa selittää osin se, että alaosissa ei ole yhtä paljon yksityiskohtia kuin yläosissa. Kuten yläosissakin, myös alaosissa on erittäin laaja hintahaarukka; hinnat alkavat noin kolmesta eurosta ja päättyvät yli 100 euroa maksaviin tuotteisiin. Keskimäärin alaosat maksavat kuitenkin 15-20 euroa.

Harvinaisempia alaosia ovat bikinihameet ja bikinihousut. Nimensä mukaisesti ne näyttävät hieman hameilta tai housuilta, ollen kuitenkin uimapuvun mittasuhteissa myötäillen ihoa. Selaile bikinien alaosia.

Uimapuvut

Uimapuvulla tässä tapauksessa tarkoitetaan koko ylävartalon peittävää yhtenäistä vaatekappaletta. Tavalliset uimapuvut eivät ole kovinkaan suuressa suosiossa verkkokaupoissa ja valikoimat ovat huomattavasti bikineitä pienemmät. Uimapuvut mielletäänkin useimmiten vain uimiseen sopivaksi asuksi, siinä missä bikinit sopivat hyvin uima-altaan yhteyteen tai hiekkarannoille. Vaikka valikoima onkin kapeampi, se ei tarkoita etteikö uimapuku voisi olla seksikäs tai muodikas. Katso tarjolla olevat uimapuvut

Rantamekot

Täydellisen kokonaisuuden kruunaa huolettomalta näyttävä rantamekko, minkä voi pukea päälle kun haluaa suojautua auringolta, tai kun päivä rupeaa kääntymään iltaa kohden. Rantamekot sopivat täydellisesti bikineiden ja uimapukujen kanssa käytettäviksi. Verkkokaupoista löytyy muutamia rantamekkoja, mutta kesän lähestyessä niitäkin tulee lisää valikoimiin. Tällä hetkellä rantamekkoja löytyy etenkin brittiläisistä kaupoista runsaasti, mutta toimituskulut kannattaa näissä tapauksissa huomioida, sillä ne saattavat olla hieman korkeammat kuin suomalaisissa kaupoissa.

Hinnoiltaan rantamekoissa on myös valinnanvaraa, halvimmat saa omakseen kymmenellä eurolla, mutta kalliimmista luksus rantamekoista voi päästä maksamaan satoja euroja. Mutta kun tyylistä ja laadusta ei halua tinkiä, rahalle löytyy hyvää vastinetta esimerkiksi Gottexin seksikkäistä rantamekoista.

Tarkasta rantamekkojen valikoimat!

Muista nämä asiat kun tilaat bikinit netistä

Ennen kuin tilaat bikinit netistä, kannattaa huomioida ainakin seuraavat asiat;

  • Katso että kyseessä on varmasti oikea tuote; ylä- ja alaosat näytetään usein samassa tuotekuvassa, mutta myytävä artikkeli on vain toinen niistä
  • Muista katsoa, onko sama tuote mahdollisesti edullisempi jossain toisessa kaupassa
  • Tarkista toimituskulut ja mahdolliset kulujen poistumiset tietyn ostosumman ylittyessä
  • Ennen kuin tilaat tuotteen, tarkista että toimitusosoite ja toimitustapa on valittu oikein