Mitä bikineitä julkkikset käyttävät

Monesti tulee kysyneeksi, mitä nämä julkkisten bikinit ovat merkiltään ja mistä niitä saa. Viikoittain saa lukea juorupalstoilta, kuinka taas yksi julkisuuden henkilö on saatu kuvattua paljastavissa ja superseksikkäissä bikineissä rantalomallaan, mutta kukaan ei kerro itse bikineistä enempää.

Julkkisten suosimat bikinit

Kuten niin monesti aikaisemminkin, For Love & Lemons tulee esille kun etsii julkkisten suosimia bikinimerkkejä. For Love & Lemons oli vahvasti myös esillä kun arvioimme vuoden 2017 bikinimuotia, joten on syytä olettaa, että he tietävät miten tehdä seksikkäitä bikineitä. Ainakin Taylor Swift ollaan nähty käyttämässä For Love & Lemonsin bikineitä.

Toinen suursuosikki julkkisten bikini-valikoimassa on Mara Hoffman. Ainakin Beyonce, Mindy Kaling, Kourtney Kardashian ja Jessica Simpson ollaan nähty pitämässä yllään muodikkaita Mara Hoffmanin bikineitä. Nämä bikinit ovat tunnettuja huomiotaherättävistä printeistään ja kirkkaista väreistään. Beyonce on myös esitellyt seksikkäitä muotojaan Stella McCartneyn uimapuku yllään.

Unohtaa ei sovi myöskään Lisa Marie Fernandezin valmistamia bikineitä, jotka ovat olleet vahvasti esillä esimerkiksi Selena Gomezin instagram-päivityksissä.

Muita postauksissa paljon esillä olevia bikineitä

Yksi hyvä esimerkki erittäin hyvän hinta-laatu-suhteen omaavista bikini-brändeistä on Mia Marcelle. Näitä kohtuuhintaisia bikineitä on nähty käytössä esimerkiksi Shay Mitchellin ja Ashley Tisdalen yllä.

Unohtaa ei sovi myöskään Triangl:n ja La Perlan bikineitä, jotka ovat olleet viimeisen vuoden aikana esillä monien julkkisten postauksissa. Eri lähteissä arvioidaan myös esimerkiksi Solid & Stripedin sekä Flagpolen olevan vahvoilla ensi kesän bikini muodissa.

Vaikka julkkikset usein suosivatkin vuodesta riippuen enemmän jonkin tietyn merkin bikineitä, jokainen tavallinen tallaaja voi ilokseen huomata, että supertähdet käyttävät myös paljon ihan ”arkipäiväisten” valmistajien bikineitä. Parasta on se, että samanlaiset kuin julkkisten bikinit voi saada omakseen erittäinkin kilpailukykyiseen hintaan. Esimerkiksi Hailey Baldwin on nähty Tommy Hilfigerin bikineissä ja Candice Swanepoel She Made Me:n valmistamissa bikineissä. Näistä bikineistä ja uimapuvuista ei tarvitse maksaa itseään kipeäksi ja saat kuitenkin samaa seksikkyyttä huokuvat bikinit rannalle, kuin julkkiksillakin!

Pysyäkseen hyvin perillä tunnettujen henkilöiden käyttämistä bikinimalleista, kannattaa seurata muutamaa instagram-tiliä. Esimerkiksi Kardashianin sisarusten (KimKhloeKylieKourtney) tileille ilmestyy tasaiseen tahtiin bikinikuvia. Älä myöskään unohda Hailey BaldwiniaBella Hadidia tai Beyoncea

Juttuun liittyviä tuotteita: