Uimapuvut

Näytetään: Suosituin ensin

Lisätietoa ( avaa + / sulje - )

Uimapuvut

Uimapuvut ovat yksiosaisia toisin kuin bikinit, vaikka bikinitkin toki ovat uimapukuja. Tässä tapauksessa tarkoitetaan siis yksiosaista, klassisen mallista, uimapukua. Uimapukujen mallit voivat kuitenkin olla erittäin rohkeita ja muistuttaa lähes bikineitä, eikä yksityiskohdissa ja värimaailmassakaan jäädä tätä nykyä enään toiseksi. Uimapuvut ovatkin nousseet vahvasti haastamaan pitkään vallinnutta bikini-trendiä tuomalla rannoille tyylikkäitä vaihtoehtoja perinteisille ratkaisuille.

Valikoimasta löydätkin hyvin paljon erilaisia malleja ja tyyli vaihtelee erittäin sensuelleista uimapuvuista värikkäisiin ja tyylikkäillä yksityiskohdilla varustettuihin uimapukuihin. Tarjolla on tietenkin myös ihan perinteiseen uimiseen tarkoitettuja uimapukuja.

Löydä juuri sinulle sopiva uimapuku kattavasta valikoimasta, äläkä unohda tarkistaa mahdollisia alennuksia!

Yhdistä uimapuvut rantamuotiin

Rantamekko on omiaan uimapuvun kanssa käytettäväksi. Rantamekko suojaa auringolta ja uimapukua ei tarvitse ottaa välillä pois, se päällä voit myös hyvin käydä ostoksilla tai vaikka drinkillä. Myös rantamekkoja löytyy kattava valikoima ja niitä saa juuri uimapukusi tyyliin sopivana!