Rantamekot

Näytetään: Suosituin ensin

Lisätietoa ( avaa + / sulje - )

Rantamekot

Rantamekot sopivat erinomaisesti viilenevään iltaan etelänmatkoilla ja tietenkin Suomen aina vaihtelevaan kesäsäähän. Rantamekko tarjoaa suojaa auringolta ja se päällä voit huoletta esimerkiksi käyskennellä kaupungilla rannalla vietetyn päivän jälkeen. Rantamekoissakin on monia eri tyylejä ja ne on jaoteltu kaftaaneihin, rantahameisiin, kesämekkoihin, keitaisumekkoihin ja tunikoihin.

Rantamekkoja on saatavana niin pastelliväreissä, kuin myös tummissa väreissä huolitellumpaan ulkonäköön. Valikoimiin tulee vuosittain lukuisia uusia malleja ja tyylistä ei taatusti tarvitse tinkiä. Rantamekkojen hinnat eivät huimaa päätä ja alle kymmenellä eurolla voi tilata itselleen tyyliä kesän rientoihin. Tietenkin tarjolla on myös lukuisia luksusmalleja, mikäli haluat jotain aivan erityistä ja sävähdyttävää illanviettoosi.

Rantamekot ja bikinit

Rantamekot ovat oiva valinta bikinien kanssa käytettäväksi ja ne suojaavat kun aurinkoa on otettu tarpeeksi. Lisäksi ne päällä voi helposti lähteä käymään kaupungilla tai rantabaarissa. Rantamekko on helppo pukea ylle ja ne tuovat lisäsävyä rantatyyliisi.