Tunikat

Näytetään: Suosituin ensin

Huomaathan, että alakategoriassa "Tunikat" ei välttämättä ole listattuna kaikkia saatavilla olevia tuotteita.
Laajemman valikoiman löydät selaamalla kaikkia kategorian kaikkia tuotteita.

Lisätietoa ( avaa + / sulje - )

Tunikat

Tunikat ja kaftaanit ovat paidan tyylisiä vaatteita, mitkä ulottuvat vyötärön alapuolelle. Tunika on helppo ratkaisu rantapukeutumiseen ja niitä saat  kesän muotiväreissä ja tyyleissä. Tarjolla on seksikkäitä tunikoita, mutta myös arkisemman näköisiä malleja mukavaan oleiluun. Tunikaa käytetään usein bikineiden päällä ja siksi se onkin varma valinta rantalomalle, kun haluat suojautua auringolta, tai lähteä käymään kaupungilla.

Tunikoiden hinnat sopivat hyvin kenen tahansa budjettiin ja on näin mukava lisä vaatevalikoimaan.  Muista samalla tarkastaa muut rantamekot, jotta löydät varmasti juuri sinulle sopivan vaatteen rannoille ja suomen aina lämpimään kesään.

Tunikat helposti netistä

Helpoin tapa ostaa tunika on tilata se netistä. Listaamme sivuillamme monien kauppojen tunika-valikoimat yhdellä kertaa, joten sinun ei tarvitse selata erikseen eri kauppoja löytääksesi juuri oikean tunikan.

Tunikaa ostaessa kannattaa myös lisätä ostoskoriin bikinit, sillä ne ovat tunikan tavoin osa täydellistä rantapukeutumista. Tunikan kanssa käytettäväksi sopivat lähes mitkä tahansa bikinit ylä- ja alaosineen.