Hipsterit

Näytetään: Suosituin ensin

Huomaathan, että alakategoriassa "Hipsterit" ei välttämättä ole listattuna kaikkia saatavilla olevia tuotteita.
Laajemman valikoiman löydät selaamalla kaikkia kategorian kaikkia tuotteita.

Lisätietoa ( avaa + / sulje - )

Hipsterit

Hipsterit sopivat tyyliin kuin tyyliin ja nimensä mukaisesti ne nousevat lantioille. Niillä myös peität itseäsi paremmin kuin esimerkiksi stringi bikineillä, tai narubikineillä. Muotia mukaillen myös hipstereissä on tarjolla monenlaista yksityiskohtaa, millä saadaan näyttävyyttä uima-asuun. Pääosin hipsteri-bikinit kuitenkin muistuttavat jossain määrin alusasuja ja niiden tyyli on hieman hillitympi kuin monissa muissa bikinimalleissa.

Väreissä hipstereissä on myös laajaa tarjontaa ja valikoimassa näkyy paljon kukkaiskuvioita, pastellia ja pilkkuja. Tarjolla on toki myös perinteisiä yksivärisiä hipstereitä huoliteltuun tyyliiin. Löytyypä malleista myös muutamia eläinkuvioisia hipstereitä. Osassa hipster-malleista ollaan menty jopa hieman bikinishortsi-linjalle ja niiden erottaminen toisistaan voi olla haastavaa.

Hipsterit ja yläosat

Kuten yllä mainittu, hipsterit ovat hieman perinteisiä bikineitä hillitympiä, ja siksi niiden kanssa sopii hyvin peittävämmät yläosat, kuten bandeau-bikinit ja jopa tankinit unohtamatta topattuja bikini yläosia.