Tangat

Näytetään: Suosituin ensin

Huomaathan, että alakategoriassa "Tangat" ei välttämättä ole listattuna kaikkia saatavilla olevia tuotteita.
Laajemman valikoiman löydät selaamalla kaikkia kategorian kaikkia tuotteita.

Lisätietoa ( avaa + / sulje - )

Tangat

Tangat ovat näyttävä vaihtoehto rantalomalle ja uima-allasbileisiin. Tyyleissä on paljon supermuodikkaita ja seksikkäitä naruja ja värimaailmassa vallitsevat viimeisimmät villitykset pastelliväreistä kukkaiskuvioihin ja pilkkuihin. Ulkonäöltään tanga bikinit muistuttavat jonkin verran esimerkiksi narubikineitä ja jotkut ovat jopa lähellä hipstereitä.

Tangojen kanssa voi yhdistellä mielensä mukaan bikini yläosia. Yleisesti tangojen kanssa suositaan paljastavia ja seksikkäitä yläosia, kuten narubikineitä tai halterneckbikineitä. Hinnoiltaan tanga bikineissä ei ole suurta vaihtelua ja ne saakin omakseen melko halvalla muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.

Tangat vai narubikinit?

Tanga bikineissä ei ole kovinkaan paljon, jos yhtään, eroa narubikineihin ja siksi kannattaakin molemman kategorian tuotteet katsastaa. Narubikineissä on hieman enemmän valinnanvaraa ja siksi sieltä voi olla helpompi löytää juuri omaan tyyliin sopivat bikinit. Kun ostat tangoja, muista katsoa kaupan sivuilta, mitä muut asiakkaat ovat katselleet, niin voi löytää vastaavan yläosan samalla tyylillä, ilman että tarvitsee käyttää aikaa etsimiseen.

Tanga bikineiden kanssa rannalle kannattaa myös ostaa tyyliin sopiva rantamekko viileneviin iltoihin ja suojaamaan auringolta.