Bandeaubikinit

Näytetään: Suosituin ensin

Huomaathan, että alakategoriassa "Bandeaubikinit" ei välttämättä ole listattuna kaikkia saatavilla olevia tuotteita.
Laajemman valikoiman löydät selaamalla kaikkia kategorian kaikkia tuotteita.

Lisätietoa ( avaa + / sulje - )

Bandeaubikinit

Bandeau bikiniyläosat on nimenomaan bandeau ja alaosan tyylin voit itse päättää. Bandeau tarkoittaa sitä, että bikineissä ei useimmiten ole olkaimia tai olkaimet voi halutessaan irroittaa. Bandeau bikinin varsinaisessa muodossa se on vain rintojen korkeudella oleva vaatekappale. Bandeaubikinit tekee suosituksi niiden käyttömukavuus ja helppokäyttöisyys.

Yleisesti bandeau bikiniyläosa on kuitenkin muodoltaan ”putkimainen”, mikä erottaa sen muista bikineistä, oli niissä olkaimet tai ei. Värimaailmassa bandeau bikiniyläosa tarjoaa sitä samaa mitä muissakin kategorioissa, eli tarjolla on runsaasti pastellia, kukkaiskuvioita, pilkkuja, röyhelöitä ja kauniita laskoksia. Bandeau bikiniyläosat sopivat hyvin sinulle, joka haluat peittää itseäsi hieman enemmän, mutta silti näyttää seksikkäältä.

Hintojen puolesta bandeau bikiniyläosat voi saada itselleen todella halvalla, alle kolmella eurolla, mutta luksusmalleista pääsee maksamaan jo huomattavasti enemmän.

Bandeau bikiniyläosien kanssa

Bandeau bikiniyläosien kanssa sopii lähes mitkä tahansa bikinialaosat, kuten esimerkiksi peittävämmät hipsterit tai superseksikkäät narubikinitLisäksi rannalle kannattaa ottaa mukaan esimerkiksi tunika, minkä avulla suojaat itsesi tarpeen tullen auringolta ja se päällä voit lähteä käymään kaupungilla tai rantabaarissa.