Narubikinit

Näytetään: Suosituin ensin

Huomaathan, että alakategoriassa "Narubikinit" ei välttämättä ole listattuna kaikkia saatavilla olevia tuotteita.
Laajemman valikoiman löydät selaamalla kaikkia kategorian kaikkia tuotteita.

Lisätietoa ( avaa + / sulje - )

Narubikinit

Narubikini yläosat tunnistaa siitä, että ne solmitaan sivuista kiinni naruilla ja tietenkin siitä, että niissä ei ole yhtään ylimääräistä kangasta peittämään sinua. Jos haluat erittäin näyttävät ja seksikkäät bikinit, narubikinit voivat olla sinun juttusi. Narubikini yläosien kanssa on helppo yhdistellä eri alaosia, kuten vaikka narubikini alaosat tai narubikineitä muistuttavat tangat. Vain mielikuvitus on rajana, mutta yleisesti narubikinien kanssa pariksi sopivat seksikkäät ja paljastavat alaosat. Mikäli haluat samaa paria olevat ylä- ja alaosat, helpoin tapa on tietenkin ostaa narubikinisetti.

Valinnanvaraa narubikineissä on rutkasti ja mukana on tietenkin kaikki bikinimaailman uusimmat suuntaukset kuten hapsut ja röyhelöt. Värimaailmassa pastellit, kukkaiskuviot ja pilkut ovat hyvin esillä. Hintojen puolesta narubikini yläosista ei halutessaan tarvitse maksaa paljoakaan, mutta tarjolla on myös hintavia laatumalleja, mitkä päällä et varmasti jää rannalla varjoon. Kannattaa myös järjestää narubikinit hinnan mukaan niin näet mitkä mallit ovat mahdollisesti alennuksessa, sillä alennukset saattavat olla yli 80% kun uudet mallistot tarvitsevat tilaa varastoissa.

Narubikini yläosat kesään

Narubikini yläosat ovat näyttävä vaihtoehto kesän rantalomille tai vaikka ihan suomen lämpöönkin. Lukuisista malleista löytyy varmasti juuri sinun tyyliisi sopivat seksikkäät narubikinit. Bikinien kanssa on hyvä ottaa myös rantamekko mukaan rannalle suojaamaan auringolta tai vaikka pimeneviin iltoihin tuomaan tyyliä.