Topatut

Näytetään: Suosituin ensin

Huomaathan, että alakategoriassa "Topatut" ei välttämättä ole listattuna kaikkia saatavilla olevia tuotteita.
Laajemman valikoiman löydät selaamalla kaikkia kategorian kaikkia tuotteita.

Lisätietoa ( avaa + / sulje - )

Topatut

Topatut bikini yläosat ovat helppo tapa löytää juuri sopiva ja mukava bikiniyläosa uimarannoille ja suomen lämpimään kesään. Topatuissa bikineissä on kenties laajin valikoima erilaisia malleja, joten niistä löydät varmasti juuri oikeat sinun tyyliisi. Tarjolla on tietenkin kesän muotiväreissä ja kuoseissa olevia bikineitä, kuten kukkaiskuviota ja pastellia. Myös tyylikkäät narut, hapsut ja röyhelöt ovat esillä topatuissa bikineissä.

Topatuissa bikineissä on tarjolla myös eri tyylisiä bikineitä, kuten halterneckejä ja bandeau-bikineitäValikoimassa on siis mistä valita, mutta mitä topatut bikinit maksavat ? Myös hinnoissa on valinnan varaa ja halvimmat mallit saakin itselleen alle viidellä eurolla. Bikinikesän tullessa alennusprosentitkin voivat olla hurjia, jopa yli 80%. Kannattaakin järjestää bikinit hinnan tai aleprosentin mukaan, jotta löydät parhaat tarjoukset.

Valikoimissa on myös tietenkin luksusmalleja, joista pitää maksaa huomattavasti enemmän, mutta kukapa ei laadusta ja tyylistä maksaisi!

Topatut bikini yläosat ja alaosat

Topattujen bikini yläosien kanssa voi valita mielensä mukaan alaosia ja helpoin tapa lieneekin valita kerralla bikinisetti, mikäli haluaa samaa paria olevat alaosat. Kun alaosat on valittu, on kätevää lisätä ostoskoriin esimerkiksi rantamekko, jotta rantatyylisi olisi täydellinen.