High Neck

Näytetään: Suosituin ensin

Huomaathan, että alakategoriassa "High Neck" ei välttämättä ole listattuna kaikkia saatavilla olevia tuotteita.
Laajemman valikoiman löydät selaamalla kaikkia kategorian kaikkia tuotteita.

Lisätietoa ( avaa + / sulje - )

High Neck

High Neck yläosat ovat omiaan kun haluat peittävämmän vaihtoehdon perinteisille bikinimalleille. High Neckeissä kuitenkin näyttävyyttä ja seksikkyyttä siinä, missä muissakin bikinityyleissä ja tarjolla on kattava valikoima erittäin seksikkäitä malleja, joissa näkyy paljon nauhoja, naruja, röyhelöä ja hapsuja. Halterneck bikinien tapaan, myös high neckit ovat useimmiten niskan taakse solmittavia tai niiden yhtenäinen naru tulee niskan taakse. Erona halterneckiin on, että high neck yläosissa peittyy suurin osa rintakehää.

High Neckin vahvuus muotia ajatellen on sen ”suurempi” koko, mikä antaa mahdollisuuden laittaa bikineihin enemmän nauhoja ja muita tyylikkäitä yksityiskohtia. Myös värimaailmalla on enemmän vapauksia näyttävyyteen kun tilaa on enemmän. Tarjolla onkin huikean näyttäviä bikineitä kaikkiin tyyleihin sopivana.

Mitä High Neck bikiniyläosien kanssa käytettäväksi

High Neck bikiniyläosien kanssa sopii käytettäväksi mitkä tahansa alaosat, mutta yleisesti suositaan hieman peittävämpiä ratkaisuita, sillä high neckitkin ovat tyyliltään peitteviä. Siksi esimerkiksi hipsterit ja korkea vyötäröiset bikinit ovat suosittuja vaihtoehtoja high neckien kanssa. Mikäli haluat ostaa koko setin, katso kauppojen valikoimat high neck bikiniseteistä.