Tankinit

Näytetään: Suosituin ensin

Huomaathan, että alakategoriassa "Tankinit" ei välttämättä ole listattuna kaikkia saatavilla olevia tuotteita.
Laajemman valikoiman löydät selaamalla kaikkia kategorian kaikkia tuotteita.

Lisätietoa ( avaa + / sulje - )

Tankinit

Tankineilla tarkoitetaan usein koko ylävartalon peittävää uima-asun osaa. Tankinit ovat täydellinen valinta haluat rannalle hieman peittävämmän vaihtoehdon tavallisten bikineiden yläosan sijaan. Tankinit ovat myös monikäyttöisempi vaihtoehto ja sopivat muun muassa viileämpään keliin ja tilanteisiin kun aurinkoa on jo otettu tarpeeksi.

Valikoimasta tankineita löytyy selvästi tavallisia bikinien yläosia vähemmän, mutta tarjolla on silti kattava määrä eri näköisiä ja värisiä tankineita tyylikkäillä yksityiskohdilla varustettuna. Suomen kesään tankinit ovatkin varma vaihtoehto, sillä lämpötila saattaa vaihdella vuorokauden aikana paljonkin, eikä uimapukua jaksa olla jatkuvasti vaihtamassa.

Malleissa on tarjolla muun muassa halterneck mallisia tankineita, missä narut menevät kaulan taakse kiinni, sekä perinteisiä olkaimellisia tankineita. Useimmissa tankineissa on myös narut rintojen kohdalla, sekä toisinaan lantioiden kohdalla. Narut ovatkin jälleen tulossa trendiksi kesällä 2017 joten tankinien käyttäjät eivät jää niistä paitsi. Kesän muotia ajatellen kannattaakin seurata, minkälaisia tankineita mallistoihin tulee.

Tankinit parhain hinnoin keväällä

Nyt alennusmyynnit ovat parhaassa vauhdissa ja edelliset mallistot myydään loppuun ennen uusien tuloa, sen takia erittäin arvokkaitakin tankineita saattaa löytää halpaan hintaan. Järjestä tankinisi alennusprosentin mukaan ja löydä tyylikkäät mallit hyvään hintaan!