Bandeau

Näytetään: Suosituin ensin

Huomaathan, että alakategoriassa "Bandeau" ei välttämättä ole listattuna kaikkia saatavilla olevia tuotteita.
Laajemman valikoiman löydät selaamalla kaikkia kategorian kaikkia tuotteita.

Lisätietoa ( avaa + / sulje - )

Bandeau

Bandeau bikinit ovat useimmiten olkaimettomia bikiniyläosia ja alaosissa tyyli on usein klassinen bikini tai narubikini. Yläosissa saattaa myös toisinaan olla niskan taakse menevät narut. Yhteistä bandeau bikineille kuitenkin on se että yläosa on lähes yhtenäinen ja rinnoille ei useimmiten ole selvästi näkyviä kuppeja.

Bandeau bikineitä odotetaan tulevan kesän muotiin ja tarjonta kasvaa jatkuvasti. Tällä hetkellä tarjolla on paljon yksivärisiä ja hillityin yksityiskohdin varustettuja malleja. Bandeau bikinisetti on helppo valinta rantalomalle ja se tarjoaa käyttömukavuutta tyylistä tinkimättä. Lisäksi sinun ei tarvitse käyttää turhaan aikaa vastaavan ala- tai yläosan etsimiseen.

Bandeau bikinisetin kanssa

Kuten monen muunkin kanssa, myös bandeau bikinisetin kanssa sopii huoleton rantamekko käytettäväksi auringolta suojaamaan tai, kun on aika lähteä käymään kaupungilla rannalla oleilun ohessa. Vaikka kyseessä on bikinisetti, voi oheen ostaa myös muita tyyliin sopivia bikineitä, kuten esimerkiksi kesän bikinimuodiksi odotettavaa korkea vyötäröistä mallia.