Topatut

Näytetään: Suosituin ensin

Huomaathan, että alakategoriassa "Topatut" ei välttämättä ole listattuna kaikkia saatavilla olevia tuotteita.
Laajemman valikoiman löydät selaamalla kaikkia kategorian kaikkia tuotteita.

Lisätietoa ( avaa + / sulje - )

Topatut

Topatuista bikineistä löytyy kaikenlaisia bikineitä, mutta yhteistä niille on nimensä mukaisesti toppaukset. Erityisesti bandeau-bikinit ja halter neckit ovat vahvana esillä topatuissa bikineissä. Topatut bikinisetit ovat helppo tapa ostaa kerralla mätsäävä pari bikineitä ja toppausten avulla ne istuvat hyvin käyttäjälleen. Toppaus jää tietenkin vain bikini yläosan kohdalle ja siksi alaosa ei eroa tavallisista bikineistä.

Väreissä ja tyyleissä on kaikkea bikinimaailmasta ja erot huomaa vain yläosan toppausten kohdalla. Topatut bikinisetit tarjoavat viimeisimpien trendien mukaan hapsuja, röyhelöitä ja naruja. Siksi löydätkin varmasti tyyliisi sopivat topatut bikinit.

Topatut bikinisetit rantalomalle

Topattu bikinisetti on varma ja istuva valinta rantalomalle. Malleissa on muodikkaita yksityiskohtia ja värimaailma mukailee viimeisimpiä trendejä. Bikinisetin kanssa rannalle ja kesänviettoon sopivat rantamekot, joita löytyy valikoimasta kaikkiin makuihin ja tilanteisiin. Älä unohda tarkistaa pelkkiä topattuja yläosia, joita voit yhdistellä alaosiin mielesi mukaan.