Halterneck

Näytetään: Suosituin ensin

Huomaathan, että alakategoriassa "Halterneck" ei välttämättä ole listattuna kaikkia saatavilla olevia tuotteita.
Laajemman valikoiman löydät selaamalla kaikkia kategorian kaikkia tuotteita.

Lisätietoa ( avaa + / sulje - )

Halterneck

Halterneck bikinisetti on se helpoin tapa löytää juuri sellainen bikinisetti mikä sopii sinun tyyliisi. Halterneckbikineissä yläosia yhdistää se, että ne menevät niskan taakse, mutta alaosa voi olla mitä tahansa tyyliä hipstereistä narubikineihin tai tanga bikineihin. Tyyleissä on monien muiden bikinimallien mukaan mistä valita; tarjolla on seksikkäitä paljastavia halterneckejä, naruja, hapsuja ja röyhelöitä. Värit ovat myös viimeisintä huutoa, eli pastellit ovat vahvasti esillä unohtamatta kukkaiskuvioita, pilkkuja ja klassisen trendikkäitä yksivärisiä bikineitä. Onpa mukana myös muutama eläinkuviollinen halterneckbikinisetti. Käy myös katsomassa bikitrendit vuodelle 2017 valitessasi halterneckbikineitä.

Halterneckbikinit ovat mukavia käyttää kun niskan taakse menevä naru kannattelee yläosaa ja hartioilla ei lepää epämukavia naruja. Mitä halterneck bikinisetti maksaa? Hinnoissa on melko suuri haarukka, kun halvimmat bikinit saat itsellesi  vaivaisella 15 eurolla, kun näyttävät luksusmallit voivat maksaa reilusti yli 200 euroa. Laadusta kuitenkin kannattaa aina maksaa, kun haluaa panostaa ulkonäköönsä ja rantatyyliin etelänlomalla.

Halterneck bikinisetti lomalle

Halterneck bikinisetti on hyvä vaihtoehto rantalomalle ja miksei myös suomen aina lämpimään kesään. Setin kanssa kannattaa myös lisätä ostoskoriin tyylikäs rantamekko, jotta pääsee suojautumaan auringolta tarpeen vaatiessa tai illan pimetessä. Muista järjestää setit alennusprosen mukaan niin löydät varmasti parhaan tarjouksen bikineistä tai katso alelaarista mitä kaikkea on tarjolla!