Narubikinit

Näytetään: Suosituin ensin

Huomaathan, että alakategoriassa "Narubikinit" ei välttämättä ole listattuna kaikkia saatavilla olevia tuotteita.
Laajemman valikoiman löydät selaamalla kaikkia kategorian kaikkia tuotteita.

Lisätietoa ( avaa + / sulje - )

Narubikinit

Narubikinisetit ovat se helpoin tapa päästä muodin huipulle. Ylä,- ja alaosan sisältävät setit helpottavat bikinien löytämistä ja narut ovat jälleen muodissa kesällä 2017. Narubikiniseteissä on huomattavissa vahvasti myös hapsujen paluu bikinimuotiin. Narubikinit eroavat stringeistä siinä, että niissä on hieman enemmän kangasta sekä etu,- että takapuolella, yläosassa sen sijaan ei juuri ylimääräistä ole.

Ulkonäöltään narubikinisetti pm erittäin seksikäs ja se korostaa vartalosi parhaita puolia. Näillä bikineillä et taatusti jää rannalla tai uima-allasbileissä varjoon. Muiden bikinien tapaan myös narubikinisettejä on saatavilla kauden muotiväreissä, mutta värimaailmassa korostuu etenkin musta ja valkoinen.

Hintojen puolesta narubikinisetit eivät ole halvimmasta päästä, vaikkakin valikoimasta löytyy muutamia edullisempiakin settejä. Pääosin nämä bikinisetit ovat kuitenkin laadukkaita ja hintavan puoleisia, mutta kukapa ei laadusta ja tyylistä maksaisi!

Narubikinisetit rannalle ja lomalle

Narubikinit tuovat uuden ulottuvuuden seksikkääseen rantamuotiin ja niiden kanssa sopii käytettäväksi esimerkiksi auringolta suojaavat kietaisumekot. Katso myös halter neck bikinisetit, joissa on paljon yhteistä narubikinisettien kanssa. Järjestä setit aleprosentin mukaan ja löydä parhaimmat tarjoukset kesän rantalomille.